Вие сте много млади  и може би не сте го

...
Вие сте много млади  и може би не сте го
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Младите не искат подаяние, а шанс

" Вие сте доста млади  и може би не сте го усетили със силата, с която го усещам аз, само че обществото ни в никакъв случай не е било толкоз разграничено, колкото е през днешния ден. Дори повече от тези смутни години на деветдесетте ”. Това сподели по време на диалога си с младежи в Радомир Кирил Добрев, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Българска социалистическа партия е била мощна тогава, когато дава идея на обществото, идея, която да го сплоти и дружно през днешния ден да преодолеем рецесията, пред която сме изправени ", добави още той. По думите му всяка рецесия е късмет за същинските политически водачи, които могат да предложат и проведат такива политики, които да разрешат на България да понижи дистанцията с другите европейски държави; да създадат всичко допустимо да понижат мащаба на приключването на умните, надарените и образованите.

“Знам, че младите не желаете лепта и помощи, а правдивост, късмет и вероятност. И не знам кой какви проекти има и какви опция е, само че в случай че в тези проекти не присъствате вие, не може да се приказва нито за резистентност, нито за адекватност на времето и проектът нищо не коства. ", безапелационен беше Кирил Добрев.

Домакин на срещата в Радомир беше Евдокия Асенова, претендент за национален представители от листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България " за Перник.

" С Дочка сме дългогодишни другари. Тя е извънредно стойностен и трудолюбив депутат и Радомир, а и цялата област Перник, заслужават човек като нея да ги съставлява в Народното събрание ”, акцентира Кирил Добрев.

По думите му идеята на Евдокия Асенова е точно реализацията на младите и образовани хора в България. " Дочка има голямо сърце, десетки са обществените и просветителни планове, които е отстоявала и като зам.-кмет, и като депутат. За нея модерното обучение и опцията на младежите да се осъществят тук, постоянно са били приоритет ”, сподели още Добрев. " Знам, че ще я подкрепим мажоритарно, тъй като може да носи отговорност и няма да е " в командировка ” в изборния си регион ”, прикани Добрев.

" Всеки от нас е виновен за живота си. От изборите, които вършим през днешния ден, се дефинира нашето на следващия ден. Страдаме от недостиг на правдивост и увеличение на неравенствата в обществото ”. С тези думи Евдокия Асенова се обърна към присъстващите в залата. " От нас зависи това да се промени, тъй като младите би трябвало да са сегашното, освен бъдещето. " - акцентира Асенова. Тя благодари на Кирил Добрев за поддръжката и го назова един от ексцентричните политици, които са отвън клишето. " С Кирил Добрев ни събра партията преди повече от 20 години. Десетките политически борби, които сме водили дружно, в интерес на младежите, ни направиха същински другари. " - разяснява още Евдокия Асенова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР